02-02 Een goed begin van 2016

2015 zijn er toch wel een aantal mooie momenten waar we graag op terugkijken vol trots. Een recordbedrag van €3381,55 die we opgehaald hebben met onze Balaganveiling, waarvan het gehele bedrag gedoneerd werd aan Vrienden voor Sijmen. Het MD Basketbal waarbij we de halve finale hebben bereikt, wie had dat ooit verwacht.

Ruslana, Lisanne en Margit die met erg mooie punten hun diploma’s behaalden. Het BlackBox festivalterrein wat we creërde voor de disputen tochten. En zeker niet te vergeten de PrèBs die we rijker zijn. al met al een mooi jaar dat we met hier en daar wat kleerscheuren, blauwe plekken, en natuurlijk niet zonder een passend einde konden afsluiten.

Nieuwjaar hebben we dan ook met een grote groep gevierd, met als start een borrel bij de Paterstraat die toch al snel veranderde in een heus zuipfestijn. Ook een flinke lading voedsel mocht niet ontbreken. Na afgeteld en geproost te hebben,elkaar een gelukkig nieuwjaar te hebben gewenst en het mooie vuurwerk te hebben bewonderd en we zelf meededen met sterretjes vertrokken we richting bet kolen. Hier werd het feest goed voortgezet tot in de vroege morgen. 

Maar ook 2016 heeft al mooie dingen voor ons gebracht, zo is onze Suus eindelijk weer terug uit Singapore! Hebben onze PrèBs en gezellig maar verlaat kerstdiner en prachtige playbackshow act voor ons weten neer te zetten en kunnen we niet wachten tot Carnaval begint. Verder zijn wij volop voor ons Ve lustrum. Enthousiast als iedereen is wordt deze prachtweek helemaal volgepland met activiteiten, chill avonden, zuipfestijnen en gaan wij dit natuurlijk ook nog met andere Platonen delen met een konings receptie. Balagan kan niet wachten tot dat het 20 februari is waarop wij om 00:00 met het glas in de hand proosten op deze verrijkend afwijkende afgelopen 25 jaar. 2016, wij hebben er nu al zin in.

Doe je best, doe wat je kan; maar onthoud: er is maar één Balagan!