22-10 Een half jaar later ..

Zoals je kunt verwachten is er absoluut helemaal niks gebeurd sinds de vorige keer dat we iets op de site hebben gezet. We zijn niet naar solar gegaan, we hebben geen sensationele topweek gehad, de introperiode waren we niet bij. We zijn niet met een aantal op kamp geweest. De gesloten tijd was een beetje muh. De disputentochten hadden we geen zin in en we doen niet aan een eerste borrel.

OH! Wacht! Dat hebben we allemaal wel gedaan! We hebben alleen niet de moeite genomen om iedereen erover te vertellen. Dus bij dezen een korte samenvatting:
Solar: was fantastisch.
TOP-week: was fantastisch.
Introperiode: was fantastisch.
Kamp: was fantastisch.
Disputentochten: waren fantastisch.
1e Borrel: was fantastisch. 

Misschien is een iets langere samenvatting toch leuker om te lezen. De TOP-week betekent voor ons eigenlijk maar één ding: hele dagen drinken en feesten met je beste maten. Nouuuu, dat ging vrij aardig. Van de tapshifts in de binnentuin tot aan de late uurtjes in de zaal: we hebben ons uitstekend vermaakt. De kersen op de taart waren daarbij natuurlijk de bachelor uitreiking van Mirna en het afstuderen van Maxime. We zijn oneindig trots op deze prestaties, lieve vrouwen. Kamp was natuurlijk een sensationeel weekend, dat is het altijd. Al begrijpen we het dat je het misschien niet prettig vond dat je avontuurtjes werden uitgemeten in het kampkrantje. Alle credits en klachten daarvoor mogen naar Suus. Daar distantiëren wij ons volledig van.

Zoals iedereen ondertussen wel van ons gewend is hebben we ons eigen festival Blackbox weer voor alle eerstejaars vrouwen uit de kast getoverd; dit jaar was de neon edition. Vieze groene haren, lichtgevende tanden, vreemd gekleurde oogballen: iedereen zag er prachtig uit. Dus ja, de disputentochten waren weer eens schitterend.

Laten we dan voor nu maar snel doorgaan naar De Eerste Borrel. Oh wat spannend. Want wat hebben we gedaan? Onze vrolijke vrienden van Happy Italy hebben hun stinkende best gedaan om een hele partij pizza’s voor ons op tafel te toveren. Lekkahh. Bij de voltage hebben wij een heerlijk rustige activiteit gehad, want zo tranquilo zijn wij nou eenmaal. Botsautovoetbal was een uitermate goeie plek voor interessante discussies. Misschien is dat niet helemaal waar, maar lachen was het zeker. Na het toetjesbuffet en een fantastisch gepresenteerde muziekquiz zijn de mannen van Bibi ons komen vergezellen voor een centurion en een afsluiting in de Leonardo. Om heel eerlijk te zijn kan ik je niet precies vertellen wat er vanaf toen allemaal gebeurd is. Niet omdat het te onzedelijk is voor op internet, ik heb gewoonweg geen fucking flauw idee. Mooie avond. Minder mooie ochtend.

De 31e vertrekken wij samen met Donar naar een nog onbekende (voor jullie onbekend, beste lezers, wij weten precies waar we heen gaan) locatie. Een beetje cultuur snuiven, wat meer lachen en drinken met je beste vriendinnetjes en een heleboel hele leuke eerstejaars, ik heb er wel vertrouwen in dat ook dat een goede avond gaat worden!