09-03 Het klappen van de hamer

Afgelopen 21 februari hebben we alweer 26 kaarsjes uit mogen blazen. We hebben ’t Elfde Gebod – ‘Gij zult genieten…’ – ter harte genomen en daar ons tonnetje rond gegeten. Het lijkt nog maar gisteren dat we in een chaotische zee van zwarte shirts en vonkende sterretjes ons Ve lustrum vierden. We besloten om de vertrouwde veiling een jaartje in de ijskast te zetten en ons te wagen aan een geheel nieuwe activiteit.

Lees meer...

13-12 Houthakkers

Na een stormachtige periode vol disputenstrijd zijn we inmiddels in een rustiger vaarwater terecht gekomen. Desalniettemin kijken we terug op een zeer geslaagde periode. Traditiegetrouw begon de eerste borrel met het zich voorstellen van de genodigde vrouwen. Om ze wat meer op hun gemak te laten voelen mochten ze daarbij op een stoel gaan staan terwijl alle ogen op hen gericht waren. Natuurlijk werd er ook aan de maagjes gedacht en was het tijd voor een hapje eten.

Lees meer...

03-09 De aftrap van een TOPjaar

De maandag van de TOP-week hakte er meteen al flink in bij sommigen. Gelukkig konden de polsjes de volgende dag ter verkoeling in het badje bij Anke in de tuin worden gehangen. Dat gold echter niet voor iedereen, want het merendeel moest haar kater maar tijdens de tapshift op Plato zien te verwerken. Tja hè, je hebt werkpaarden en je hebt kreupele paarden.

Lees meer...

24 -04 Verrijkend Afwijkend, al 25 jaar!

Het is al weer even geleden dat wij ons 25 jarig bestaan mochten vieren. Dit neemt niet weg dat wij er nog steeds met een lach op ons gezicht aan terug denken. Op vrijdag 19 februari hebben wij onze lustrum week met een Balagan chillavond ingeluid. De nodige hapjes en alcoholische versnaperingen waren aanwezig en natuurlijk ontbrak

Lees meer...

13-10 Welcome to the Blackbox

Jammer maar helaas is er alweer een eind gekomen aan de disputentochten. Maar dat neemt niet weg dat wij twee geweldige avonden gehad hebben. In een echte rave cave hebben wij ons eigen festival(letje) weten neer te zetten; Blackbox!

Lees meer...

TOP-week

De TOP-week was weer een groot succes! Heel Balagan stond klaar om met alle nieuwe studenten een paar biertjes te drinken. Naast de nodige biertjes die wij zelf hebben gedronken, stonden we ook met heel wat Balagannekes klaar achter de bar om de biertjes te tappen. Wij hebben intens genoten, ondanks dat we een week nodig hadden om bij te komen van de katers.

30-09 Een TOP tijd gehad!

Aan alles komt een eind, en zo ook aan de fantastische introductie periode bij Plato. Balagan heeft weer genoten van de TOP-week, open tijd,  gesloten tijd en niet te vergeten Plato kamp. Maar niet alleen daaraan kwam een eind, want onze Annies is ook weer terug!

Lees meer...

26-09 Balagan op volle toeren

Laatst hebben we met tranen in onze ogen afscheid genomen van onze Suus! Ze is voor een half jaar naar Singapore op exchange. Gezien de vele vodka foto’s heeft ze het er super naar haar zin maar we missen je wel. Heel veel plezier daar nog en geniet ervan Suuske.

Lees meer...

11-08 Zomer reces

Het zomer reces is in volle gang, maar wij hebben zeker niet stil gezeten. Twee van onze Balagannekes zaten namelijk in Litouwen, waar een aantal andere Balagannekes Anke en Maxime zijn gaan opzoeken. Gelukkig konden ze ons niet missen en hebben ze het Oostblok weer achter zich gelaten. Welkom terug Anke en Max, hopelijk kunnen jullie nu beter tegen vodka! 

Lees meer...

05-03 Record veilingopbrengst

Een week na onze veiling zijn we nog steeds niet helemaal bekomen van het bedrag dat we hebben opgehaald voor Vrienden voor Sijmen. Dankzij de Platonen die niet op wisten houden met bieden (en waarschijnlijk dankzij de stufi) hebben we het recordbedrag van €3381,55 opgehaald!

Lees meer...

01-05 International Grab a Boob day

Door het uitblijven van de Blato voelen wij ons genoodzaakt jullie te verblijden met onze inzending voor het stukje Disputabel. Helaas is het ook zo dat wij sinds december geen thema meer hebben gekregen om over te schrijven, of een Blato in het algemeen. Daarom hebben wij de vrijheid genomen om zelf een thema te bedenken.

Lees meer...

27-01 Januari = feestmaand

De maand januari is alweer bijna voorbij, voor ons was dit misschien nog wel meer een feestmaand dan de maand december! Twee afstudeerfeesten, een lenteborrel en natuurlijk de installatie van onze nieuwe PrèBs, mooier kan het bijna niet worden. De lenteborrel begon als vanouds met een voorstelrondje,

Lees meer...