22-05 Alleen maar mooie dingen

Het is weer even geleden, maar er is veel moois gebeurd! Zo hebben Lotte en Emma een hele goede keuze gemaakt voor het kandidaatsbestuur. Anne zal hopelijk met alleen maar stemmen voor uit de ALV komen als aankomend functionaris PBO! Van harte gefeliciteerd An!

Natuurlijk zal dit voor ons meebrengen dat ze er minder is, maar gelukkig zijn er meer dan genoeg avonden bij Plato waar we elkaar zullen treffen. 

 

Ook iets belangrijks dat we niet over het hoofd mogen zien is de geboorte van vier vrouwen. Onze PrèBs zijn namelijk geïnaugureerd tijdens een fantastisch weekend weg en staan nu ook in het zwart en geel bij Plato. Fleur, Eline, Sanne en Suzanne: van harte gefeliciteerd! We zijn allemaal supertrots op jullie, er staat nog een hele mooie tijd te wachten! 

Natuurlijk zijn we nog steeds fanatiek aan het borrelen. We zullen Herendispuut Baldr laten zien hoe mooi de TOCK is en we zullen Magna Concordia begeleiden naar TSF. Eenmaal daar zullen Lisanne en Eline ons opwachten, dat belooft net zo mooi te worden als vorig jaar.