11-08 Zomer reces

Het zomer reces is in volle gang, maar wij hebben zeker niet stil gezeten. Twee van onze Balagannekes zaten namelijk in Litouwen, waar een aantal andere Balagannekes Anke en Maxime zijn gaan opzoeken. Gelukkig konden ze ons niet missen en hebben ze het Oostblok weer achter zich gelaten. Welkom terug Anke en Max, hopelijk kunnen jullie nu beter tegen vodka! 

Maar deze terugkeer is niet het enige heuglijke feit dat Balagan rijk is. We zijn namelijk drie afstudeerders verder: Lana, Lisanne en Margit. Gefeliciteerd vrouwen! Dit betekent wel dat wij helaas (in ieder geval officieel) afscheid moeten nemen van deze vrouwen. Lana, Lisanne en Margit, veel plezier bij OB, maar gelukkig gaan jullie bij ons nog wel ff mee. Het bier zal de komende tijd in ieder geval nog rijkelijk vloeien! 

Verder zijn er ook weer een aantal Balagannekes, in ieder geval op papier, een jaartje ouder geworden. Dit hebben we goed gevierd met heerlijke 21-diners. Fleur, Robin en Anne, alsnog bedankt voor de gastvrijheid en het vele gezever en gefeest. 

Helaas moeten we hier ook mede delen dat we afscheid hebben moeten nemen van onze enige echte ginger. Hoe ze het in haar hoofd heeft gekregen om naar het land van de vele specerijen (lees noten) te gaan is voor iedereen een vraag. Heel veel plezier Suus, we zullen je missen enne sa(n)té! 

Wie we deze zomer ook hebben moeten missen is Fleur. Maar Fleur deed het voor het hogere doel; toekomstige studenten vermaken in het bruisende Albufeira. Wie weet sleept ze nog wat leuks mee naar huis!

De rest van ons, die niets noemenswaardigs hebben beleefd om in dit stukje temogen staan, hebben ook iet stil gezeten hoor. Oke, vooruit, ze krijgen ook een plekje. De Belgen moppen zijn namelijk echt waar, hebben we aan den lijve ondervonden. Dat het hek niet over de dam is en de schapen loslopen, da hek nie besteld. En dat Balagannekes goed zijn in touwen vasthouden, hebben we wel bewezen. Ons kamp - lees vuilnisbelt onder een partytent - op Solar was ontzettend tof. We hebben er van genoten en de doucheshifts namen we dan maar voor lief. Volgend jaar weer! 

Daarnaast is er ook nog een heuse B.I.O.T. poolparty geweest, het kan niet op. En zo komt de TOPweek stiekem toch al weer dichterbij. 

Let goed op het zwart met geel, maar wij zijn ook in het oranje te vinden, en waarschijnlijk ergens rondspringend of bij de bar (mannen weten waarom). Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in. Moederschip 3.0 kom maar op! Tot in Plato! 

Doe je best, doe wat je kan; maar onthoud: er is maar één Balagan!