26-09 Balagan op volle toeren

Laatst hebben we met tranen in onze ogen afscheid genomen van onze Suus! Ze is voor een half jaar naar Singapore op exchange. Gezien de vele vodka foto’s heeft ze het er super naar haar zin maar we missen je wel. Heel veel plezier daar nog en geniet ervan Suuske.

De maandag na de open tijd was voor ons een ALV die we niet vergeten, want Anne kan weer rond gaan hobbelen in haar enige echte Balagan shirt! Na een geweldig jaar neergezet te hebben als PBO’er van Plato, hebben wij Anne weer met open armen ontvangen. Maar bij Anne kan het niet stuk als het gaat om dingen regelen en het touw in handen nemen, want Anne gaat gelijk door als Malba van Balagan. Je hebt het top gedaan meid en welkom terug!

Maar daar is het niet bij gebleven, want Fleur mag dit jaar rond gaan stuiteren (ja letterlijk stuiteren) in een groen shirt! Gefeliciteerd met je plekje in de Incom vrouwke. Wij hebben er alle vertrouwen in dat je jaarclub van het jaar gaat worden met dat enthousiasme van jou.

Ook hebben we afgelopen vrijdag nog mogen genieten van een fantastisch afstudeerfeest van Margit. Terugkijkend naar de foto’s had iedereen het goed naar zijn zin en zijn de nodige drankjes genuttigd. Nogmaals gefeliciteerd met je diploma en bedankt voor het mooie feestje Git.

Doe je best, doe wat je kan; maar onthoud: er is maar een Balagan!