30-09 Een TOP tijd gehad!

Aan alles komt een eind, en zo ook aan de fantastische introductie periode bij Plato. Balagan heeft weer genoten van de TOP-week, open tijd,  gesloten tijd en niet te vergeten Plato kamp. Maar niet alleen daaraan kwam een eind, want onze Annies is ook weer terug!

De TOP-week hebben wij ook dit jaar weer met open armen ontvangen! Ook al stonden we niet in ons shirt, we hebben alle feestjes weten mee te pakken! Na een kort weekend bijgekomen te zijn van de TOP-week stond de open tijd alweer voor de deur. 2 Weken lang genieten van thema feestjes en de nodige aantal meters hebben ons niet stil gekregen.

Kamp was een hoogtepunt voor een aantal balagannekkes. Lisanne, Emma en Nikki hadden de eer om kamp mama’s te mogen zijn en hebben het groepje, en zichzelf, goed vermaakt op kamp. Natuurlijk was Anne er ook bij maar die mocht nog lekker even shinen in haar bestuursvestje. Brakke koppies en mooie verhalen werden de zondag avond bij Plato dan ook met volle teugen verteld aan de rest van Balagan. Het was een fantastisch kamp met een leuke afsluiting, en we hopen dat iedereen er net zo van heeft mogen genieten als ons!

Nee, na al deze feesten en liters bier zijn wij er nog steeds niet klaar mee. De gesloten tijd was ook weer een en al gekkigheid. Een schuimparty, tja wat moesten we daar nou van denken. Schuim in je bier, alles nat, brokkenpiloten die de avond misschien niet gaan overleven. Na het allemaal even van een afstandje te hebben afgekeken zijn we langzamerhand het schuim gaan betreden en waren we er niet meer weg te slaan. Resultaat: schoenen die nog steeds onder de droger staan en foto’s waar je U tegen zegt.

Het was een zeer geslaagde tijd waarin we Plato’s nieuwe eerstejaars hebben kunnen ontmoeten, en laten we maar zeggen dat na elk eind een nieuw begin komt. Wij wensen de eerstejaars veel plezier toe met de inauguratie en vrouwen, tot ziens bij de disputentochten!

 Doe je best, doe wat je kan; maar onthoud: er is maar een Balagan!