13-10 Welcome to the Blackbox

Jammer maar helaas is er alweer een eind gekomen aan de disputentochten. Maar dat neemt niet weg dat wij twee geweldige avonden gehad hebben. In een echte rave cave hebben wij ons eigen festival(letje) weten neer te zetten; Blackbox!

Aan het einde van het festivalseizoen konden wij onze voorliefde voor festivals niet in bedwang houden, want tja Balagan gaat nou eenmaal graag naar festivals, zoals dat we deze zomer met zijn alle naar Solar zijn gegaan! De kelder van Lieke was volledig omgetoverd en met een ‘’tattoo shop’’, dansvloer, Photo booth, lounge hoek, en eigen bar gingen we lekker los. Maar natuurlijk hadden we ook onze spelletjes tafel waar veelvuldig gebruik werd gemaakt van de dobbelstenen om te mexxen, de kaarten om te bussen en menig estafette is ontstaan. Kortom hebben wij ons zeer goed vermaakt met de vrouwelijke eerstejaars en de vele liters bier! Wij hopen dat jullie het net zo fantastisch vonden als wij.

 Maar niet getreurd, er komt weer een leuke borrelperiode aan. Balagan is natuurlijk al volop bezig met de voorbereidingen voor de eerste borrel. Maar we laten jullie nog even in spanning en zullen niks verklappen. Het enige wat we los kunnen laten is dat het een echte konings borrel gaat worden en dat wij er naar uitkijken. Dames veel plezier en succes bij de Platolympics en tot vanavond!

 Doe je best, doe wat je kan; maar onthoud: er is maar één Balagan!