16-09 Oh, het is weekend!

Afgelopen weekend vertrokken de introleden en de vrijwilligers van Plato weer naar De Hoof voor het beruchte Platokamp! En omdat er geen feestjes zijn zonder Balagan, waren wij daar natuurlijk ook bij! Noomi, Lotte, Margit, Emma, Anne, Lisanne en Poes hebben hun uiterste best gedaan als Bestuur, BarCom, mama, TapCie en AVC om ervoor te zorgen dat we allemaal een fantastisch weekend konden hebben. 

Deze missie is, als het aan ons ligt, zeker geslaagd! Vrijdag begonnen we vroeg: om 10 uur stonden we klaar om de introleden op te vangen en onder te brengen bij groepjes. Terwijl de vrijwilligers hebben geholpen met het verhuizen van alle spullen of op verschillende posten in het centrum stonden, liepen de papa’s en mama’s rond met hun kiddo’s om alvast de nodige biertjes te nuttigen. Daarna gingen we met z’n allen de trein in zodat we in Someren konden beginnen met feesten. Helaas heeft het weer ons niet echt geholpen, maar we konden binnen alles doen wat we wilden en wat de KampCom voor ons had voorbereid. 

Zaterdagavond is zoals altijd Cantus-avond, daar kun je vrij weinig fout aan doen! Vervolgens met z’n allen terug voor een borrel in de kelder (Borrel in de kelder, ohohohoh!). Dan komen we bij de zondag, waar we met name stil willen staan bij de uitreiking van de kampgroep van het jaar! We willen Lisanne en Dick (en hun chillende Shin Chan’s) feliciteren met een tweede plek in deze strijd! Veel plezier met jullie 20 liter fustje bier van Café de Prins!

De gesloten tijd staat voor de deur, de laatste kans om je in te schrijven als jaarlid komt steeds dichterbij! We zien jullie morgen bij Plato en voor iedereen die mee op kamp is geweest: slaap lekker en pak wat thee om de tere keeltjes te smeren!

Dan rest ons maar één ding:

KampCom, bedankt! KampCom, bedankt! KampCom, KampCom, KampCom, bedankt!