10-09 Bereid je maar voor, want hier zijn we weer hoor!

Er is een hoop gebeurd sinds de vorige keer dat we iets van ons lieten horen! Een zomervakantie vol reizen, borrels, festivals en samen hangen is over en we horen weer fris en fruitig in de collegebanken te zitten. 

Helaas moeten wij in de collegebanken 3 van onze maatjes missen. Brenda, Elke & Sanja zijn namelijk deze zomer afgestudeerd. Vrouwen, wij zijn trots op jullie! 

Gelukkig voor ons zijn augustus en september goede maanden om Plato opnieuw te verkennen. De TOP-week heeft 5 dagen voor mooi entertainment gezorgd. 

We hebben deze week Bregje, Lana en Marjolein weer mogen verwelkomen na hun reis in Azië en daar zijn we blij mee! 

Ze waren net op tijd terug voor de bestuurswissel die traditiegetrouw in de maand augustus plaatsvind. Het bleek weer een mooie avond vol bier en dansjes. 

Wij willen Lotte, Anne en Nikki bedanken voor het afgelopen jaar en Margit, Lana en Emma succes wensen aankomend jaar. 

Nu de formaliteiten geregeld waren was het tijd voor een feestje. En gefeest hebben wij!

De TOP-week bleek zijn naam ook dit jaar weer eer aan te doen.

Ook de Open Tijd was weer een mooie tijd met een vijftal goeie avonden, met als hoogtepunt natuurlijk de Playboyparty!

Met dit knallende einde van de Open Tijd komt ook een einde aan Marieke’s IC-capriolen van dit jaar, die staat met de gesloten tijd weer fijn in ’t zwart!

Mede dankzij haar harde werk mogen wij T.S.V. Plato feliciteren met weer een hoop (intro)leden die komend weekend het beruchte platokamp onveilig gaan maken!

Maar het belangrijkste nieuws is dat wij Lotte en Emma een jaartje moeten missen! Deze twee vrouwen zijn gisteren namelijk officieel geïnstalleerd als bestuurder der T.S.V. Plato!

We zijn allemaal enorm trots op ze en we zijn benieuwd hoe ze onze mooie vereniging nog mooier gaan maken.

Voor nu is het nog een weekje tot de Gesloten Tijd,  maar vergeet niet om het handjevol Balagannekes te spotten op kamp!

 

We zien jullie op kamp en anders volgende week! We hebben er zin in!