06-03 Hoofdstuk drieëntwintig!

De rust is weer teruggekeerd in Noord-Brabant, carnaval is weer voorbij. Carnaval begon voor ons op vrijdagmiddag bij Plato. Onze eigen Anne had een carnaval-vrijdagmiddagborrel georganiseerd. Carnaval werd op deze manier samen geopend, met een afsluiting in de stad, met alle aanwezigen. Zaterdag was het een rustige dag, waarin de meesten van ons hun eigen weg besloten te gaan, of (en dat is veel verstandiger) om op te laden voor Plato Carnaval!

Dit festijn is elke carnavalszondag weer een groot succes. Van 12 tot 8 uur 's middags hobbelen wij vrolijk rond in de sociëteit, op zoek naar bier en meer vertier. Een aantal van ons hebben hierna de stad nog gehaald, een aantal van ons niet. Maar dat mag de pret niet drukken! Ook de rest van de dagen is er nog goed gefeest, maar dat natuurlijk te verwachten. 

Voor de carnaval was het tijd voor een ander spektakel in het leven van Balagan: namelijk onze Dies! Balagan is een paar weken terug 23 geworden en dat hebben we gevierd! We zijn goddelijk gaan eten bij Sint Sjaak, waarna we de clochard en de polly onveilig hebben gemaakt. 

De volgende activiteiten op onze agenda zijn de Donar Pubgames (waaraan wij met maar liefst 4 of 5 teams gaan mee doen!) en de Equilibre biercantus. Dit is elk jaar weer een succes, dus we zijn benieuwd wat deze mooie avond ons gaat brengen. Eind maart staat ons datediner op het programma! Een avondje wining and dining (lees: tanken en bunkeren) en hoogstaande gesprekken voeren (lees: zinloze, grove kletspraat) met onze fantastische dates (laten we daar maar niks over zeggen, haha). 

Zoals jullie lezen is er nog genoeg te doen en wij gaan ons ook zeker vermaken de komende tijd!