13-02 Stilte voor de storm

Allereerst wil ik graag mijn excuses bijhouden voor de te lange stilte op onze site. Het fijne is dat ik nu een lekker stuk in het weg kan lullen, want we hebben niet stil gezeten! 

Het begin is meteen een hoogtepuntje! De veiling was weer een groot succes en het bedrag dat wij daarmee hebben opgehaald is: €3307,-. Dat is €600,- meer dan de vorige veiling! We willen iedereen die iets gesponsord heeft ontzettend bedanken, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!

Natuurlijk willen we ook iedereen bedanken die z'n portemonnee of bank heeft leeggeroofd, ook zonder jullie hadden we dit niet kunnen ophalen. We hopen dat we samen met het bestuur een mooi project vinden waar we het geld in kunnen stoppen. 

Vervolgens kwam een borrel met Herendispuut ADAT, in de mooiste taverne van Tilburg: namelijk hun huisbar. Mede dankzij de vele bierspelletjes die er gespeeld zijn is niet alles even helder, maar dat is alleen maar het bewijs van een succes.

1 Februari heeft Tilburg op z’n kop gestaan, het was namelijk weer tijd voor de jaarlijkse BOLD (Balagan Oud Leden Dag). Oud-, huidig- en PréBalagan hebben zich verenigd bij Plato voor een Expeditie Robinson middag, waarna we zijn gaan eten bij onze buurman: Roefus, om vervolgens het centrum in te gaan en daar de kiet af te breken. Dit was weer een geslaagde dag en we kijken nu al uit naar volgend jaar!

Vorig jaar hebben we natuurlijk de Conserva Playbackshow, Donar Pubgames en Callete Swingpaleis gewonnen, daar kunnen we weer een activiteit aan toevoegen! Het was even door de vadsige worst heen bijten, maar AA Tiroler Bierfest is van ons! De zinderende finale tegen Conserva begon gelijk, maar uiteindelijk bleken ze toch geen partij voor ons sterrenteam! Ook willen we de heren van Donar feliciteren met hun overwinning in de mannenpoule. Onverslaanbaar Black and Yellow, zullen we maar zeggen.

We hebben nog heel wat activiteiten en borrels op de planning, dus deze stilte was er een voor de storm!

De ballen!