31-08 Je bent zelf...

In de TOP-week zijn we weer veelvuldig bij Plato geweest als PromoCie, IC, aankomend bestuur, bestuur en natuurlijk in onze nieuwe Balagan shirts! Heb jij onze leuzen al gespot bij Plato? Denk hierbij aan "je bent zelf intimiderend, een to-do list, een slecht excuus, een cougar, opeens grappig, nuchter of een carnavalskraker", en ga zo maar door..

 

Na de TOP-week was het tijd voor de Malbawissel. Bestuur De Jong heeft hierbij plaatsgemaakt voor bestuur Serné. Wij willen Margit, Lana, Lisanne en Emma bedanken voor het afgelopen jaar en Mylou, Fleur en Suzanne succes wensen voor aankomend jaar. Veel tijd om op te laden na de TOP-week en de Malbawissel was er niet, want afgelopen dinsdag was het alweer tijd voor de eerste avond van de Open Tijd. We zijn tot het gaatje gegaan bij Plato’s Candyshop, hebben voor speciaal bier gezorgd bij de Live Music Night en zijn los gegaan bij Dirtcaps.

Helaas komen we na feesten op Sziget, de Tilburgse Kermis en de TOP-week aan het einde van de zomervakantie, maar wees niet getreurd, komende week staan de TUC, de tweede week van de Open Tijd en Lisanne’s 21-diner op het programma!