14-09 Dansen, dansen, dansen!

Afgelopen weken zijn er weer heel wat feestjes de revue gepasseerd. Te beginnen bij de TUC, dé cantus die het begin van het academisch jaar inluidt. Na alle mooie chansons en vele biertjes is het jaar wat ons betreft goed ingeluid. Tijd om bij te komen was er bijna niet, met de kater van de dag ervoor nog in onze lichamen,

zijn we naar de cocktail night bij Plato gegaan.

De cocktails, geshakte door onze eigen Ema, gingen er goed in en deden de kater snel vergeten. Donderdag was er de fameuze Playboy Party, vrouwen in netpanty's en mannen in enkel hun badjas, wij waren tevreden. In afwachting van de strippers heeft menig Balaganneke haar moves nog even uitgeprobeerd in de danskooi, zijn die paaldanslessen dan toch nog van pas gekomen..

Op zaterdag zijn we met z'n allen afgereisd naar Roosendaal voor het 21-diner van Lisanne. Wij willen de ouders van Lisanne én Oma Miep nogmaals bedanken voor het heerlijke eten!

Afgelopen maandag was het dan eindelijk de tijd om Ema en Lotte weer te verwelkomen in hun Balaganshirt. Na een jaar zich in te hebben gezet voor de vereniging, mogen de hakken weer in de kast en de sneakers weer aan, welkom terug vrouwen! Tijdens deze avond heeft er ook één Balaganneke voor een jaar haar shirt uitgetrokken en een bestuurspak aangedaan. Anne gaat komend jaar de functie van PBO'er vertolken en wordt daarmee ook voorzitter van de BarCom. Anne, wij zijn trots op je en wensen je heel veel succes en plezier komend jaar!

Dit weekend was er dan ook nog het Platokamp. Als mama's, BarCom, bestuur, kampkrantje en supervrijwilliger hebben wij weer tot in de vroege uurtjes gedanst. Vanavond horen we wie het kampgroepje van het jaar is geworden en vieren we de verjaardag van Marieke, die inmiddels de -tig heeft bereikt.

Komende week staan er weer mooie feestjes op het programma, tot in The Wild West en bij de Blacklight Party!