07-10 Borrelen, dansen en studeren

Afgelopen twee weken stonden in het teken van de disputentochten. De eerstejaars vrouwen zijn bij disputen langs geweest en wij hebben ook veel vrouwen van deze mooie lichting mogen ontmoeten. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes hebben wij elkaar beter leren kennen.

Na de tochten zijn we doorgegaan naar Plato, waar we gefeest hebben tot in de vroege uurtjes. Vrouwen, bedankt voor deze mooie avonden en dat er nog velen mogen volgen!

Zondag was een drukke dag voor onze Anne. 's Middags is haar familie bij Plato komen genieten van een 4-gangen diner, door het bestuur zelf bereid en 's avonds was het tijd voor de wisselreceptie. Bestuur Mulder kreeg van verschillende besturen en van alle disputen een cadeau aangeboden. De steekkar die wij aangeboden hebben, werd meteen veelvuldig gebruikt. Of ie het houdt is een tweede..

Eenmaal bijgekomen van de disputentochten en mooie feestjes kijken we uit naar de komende weken. Naast natuurlijk de feestjes bij Plato, zijn er ook de verjaardagen van Suzanne, Margit en Lotte die gevierd gaan worden. Tijdens deze feestperiode doen we natuurlijk ook serieuze dingen. Met scripties die af moeten en tentamens die eraan komen zijn we ook veel te vinden in de UB, gelukkig hebben we geregeld een break van de studie; lunchpauzes en koffiepauzes zijn er bijna elk uur wel. Een goed moment om weer even bij te tanken. Wij hebben nu al zin in de komende tijd en hopen jullie weer te zien bij Plato!