05-11 BorrelBotsBakkekappuh

Na maanden van gemis hebben wij vorige week zondag eindelijk onze Lana weer mogen verwelkomen. Met een grote groep hebben we haar op Schiphol opgewacht, mét een spandoek geheel in de stijl van onze TOP-shirts. Wij zijn blij dat ze na haar reis door Azië weer terug is bij ons en dat we dit vrijwel meteen feestelijk konden inluiden met de eerste borrel! 

 

En een feest dat was het. Om vijf uur kwamen alle eerstejaars aan bij Plato, na een kort voorstelrondje was het al snel tijd om aan tafel te gaan. Bakken met spareribs, friet en salade stonden klaar in de keuken om opgediend te worden. Na dit goddelijke maal zijn we richting de Voltage gefietst waar het tijd was voor botsautovoetbal, voor een kleine sfeerimpressie hiervan kun je kijken op onze Facebook. Aan het einde van de strijd had het oranje team gewonnen, al komt dat volgens sommigen doordat de blauwe botsauto’s langzamer gingen dan de oranje. Eenmaal terug aangekomen bij Plato was het tijd voor een heuse centurion in Balagan style. Maxime en Nikki hebben er in hun tiroler pakjes een waar spektakel van gemaakt. De emmers bier konden bijna niet aangesleept worden en met behulp van het Balagan strafrad werden er ook nog eens veelvuldig strafadjes uitgedeeld. Om de avond af te sluiten zijn we naar de Prins gegaan, waar de heren van PIOT al aan het feesten waren en wij het feest nog grootser hebben gemaakt. Alle eerstejaars en heren van PIOT, ontzettend bedankt voor deze mooie avond, wij hebben genoten!

Na deze mooie avond maken we ons alweer op voor de tweede borrel. De commissie is in volle gang met de voorbereiding hiervoor en het wordt zeker weer een konings borrel. Wat we gaan doen blijft nog even geheim, maar volg vooral onze Facebook, hierop komen namelijk hints te staan over wat we gaan doen! Wij hebben er zin in en we hopen jullie ook!

 Doe je best, doe wat je kan; maar onthoud: er is maar één Balagan!