19-11 Viermaal hoera!

Manuel Broekman, zand, handen en een bos: dé ingrediënten voor de activiteit op de tweede borrel. Wat we gingen doen was echter voor de meesten nog steeds onduidelijk op het moment dat we verzamelden om naar Breda te gaan. Eenmaal aangekomen bij de activiteit, wist nog steeds niet iedereen wat we gingen doen en hoopten veel vrouwen op een halfnaakte Manuel.

Helaas, helaas, Manuel kwam niet opdagen. We hadden wel twee andere mannen geregeld, die de spelleiders waren bij onze activiteit. Team rood tegen team geel, ofwel kamp Noord tegen kamp Zuid. Ja, ja, het was tijd voor een heuse Expeditie Robinson strijd! Geblinddoekt onder een net door kruipen om te scoren in een doel, een estafette met kokosnoten en als kers op de taart het bouwen van een hut. Het werd een goede strijd! Na deze inspanningen was iedereen toe aan wat eten en zijn we naar het centrum gelopen, de burgers van de Burgerbar vielen goed in de smaak en zorgden voor een goede bodem. Na al die inspanningen en het eten werd het tijd om Breda onveilig te maken. Een studentenvereniging in Breda, de Walkabout en Café Dunne zijn de revue gepasseerd. Tegen de tijd dat iedereen halfnaakt op tafels aan het dansen was, werd het tijd om naar huis te gaan. Vrouwen, we hebben het ontzettend naar ons zin gehad en willen jullie bedanken voor deze avond!

Na onze slaapfissa was het om twaalf uur tijd voor het hoogtepunt van de week; het vragen! Wij willen vier fantastische vrouwen feliciteren met de beste keuze die je in je studententijd kunt maken; ze zijn met een luide ‘JA’ allemaal ingegaan op onze uitnodiging om PrèB te worden. Evi, Indiana, Lieke en Robin, van harte gefeliciteerd en veel succes en plezier met jullie PrèBschap!