05-12 Dies en PrèBs, mooie dingen!

Terwijl het buiten kouder en kouder wordt, is het binnen in Plato gelukkig nog warm. Na de vrijnamibo was het alweer tijd voor de Diesweek, de week waarin de verjaardag van Plato uitbundig gevierd wordt. Zoals ieder jaar werd er weer afgetrapt met de receptie en de almanakuitreiking, waarvoor ook credits naar de DiesCom en onze eigen Max,

de almanak was er op tijd en ook nog eens super mooi! Na een vette show kon ieder zijn almanak ophalen en onder het genot van gratis bier deze doorbladeren. Een Diesweek moet natuurlijk goed gevierd worden, dus na de receptie was het op maandag tijd voor een luxueus diner bij Dudok. Met alle magen goed gevuld met heerlijk eten, konden we op naar de Studio om daar het feest verder voort te zetten. De kater continues… en de beste manier om een kater weg te krijgen? BIER! Dus dinsdag trad iedereen weer aan voor een Platofeestje dat nog doorging tot in de late uurtjes. Zo’n week is natuurlijk niet geweldig voor de maag, maar gelukkig had de DiesCom daaraan gedacht en een rustdag ingelast. Donderdag kon iedereen er weer tegenaan bij het Open Feest, verschillende vrienden van buitenaf kwamen het feestje nog groter maken en dat is goed gelukt! Als laatste stond het gala op het programma, het hoogtepunt van de week! Bijna alle Balagannekes waren aanwezig voor dit mooie festijn, gekleed in hun mooiste jurken, haren goed in de plooi en met een extra paar schoenen bij de hand voor zere voeten. De foto’s zijn helaas nog niet openbaar gemaakt, maar aan de selfies te zien die de volgende dag over de app kwamen, was het een goed fiske! 

De vrijnamibo is geweest, de Diesweek is voorbij, dat maakt het tijd voor de installatie van onze nieuwe PrèBs! Bij Café Slagroom zijn zij dan eindelijk officieel geïnstalleerd, waarna deze feestelijkheid werd gevierd met een vijf-gangen diner bij Café Miller. Om de avond af te sluiten zijn we verkast naar Plato voor de Beaujolais van Equilibre. De rode wijn vloeide rijkelijk die avond, helaas heeft menigeen dat geweten de volgende ochtend.

 Succes met alle tentamens en zodra die klaar zijn vieren we dat met een konings sluitfeest!