20-12 Ge doet 't er moar mee

 Een datediner, maar dan anders. Een borrel, maar dan anders. 28 november was het tijd voor een primeur; een blind-date borrel. Het thema van de avond was bazen van, met als sub-thema’s bijvoorbeeld Bazen van Broekhoven, Bazen van de Nacht en Bazen van de Ghetto.

Alle Balagannekes en blinddates kregen een thema aangeboden en hebben zich daarnaar aangekleed. Bij binnenkomst was het als eerste zaak om de date te zoeken, zo vonden de paardrijdster en Arabier elkaar en hadden de beide herders ook al snel door dat ze bij elkaar hoorden. Zoals het ons betaamt was er gezorgd voor een mooie activiteit, het Wilhelmus, Hey Jude en de Pokémon Themesong zijn allemaal de revue gepasseerd bij de cantus. Bij een thema avond hoort natuurlijk ook een prijs, Dick (als monopoly mannetje) en Suus (als twister-Mario-bord) wisten de prijs voor het best verklede koppel in de wacht te slepen. Na de cantus was het fust al voor ons aangeslagen bij de Babbus en ging het feest nog lang door. Mannen en commissie, bedankt voor de mooie avond!

 Afgelopen dinsdag was het dubbelfeest! Lotte en Marjolein zijn allebei afgestudeerd en mogen zich nu Master of Finance noemen. Vrouwen, ondanks al het geklaag en gehaat over jullie scripties, hebben jullie het toch maar mooi geflikt. Nogmaals gefeliciteerd! Bij afstuderen hoort natuurlijk ook een groot feest, morgen gaan we het afstuderen van Marjolein nog eens vieren en na oud en nieuw staat het feest van Lotte op de planning. Kortom, met het sluitfeest, het afstuderen van Marjo, oud en nieuw en het afstuderen van Lotte, gaan we een periode met alleen maar mooie feesten tegemoet! 

Adieu Leute en een goed nieuwjaar!