19-11 Een handje vol

14 November was de mooie dag dat onze tweede borrel plaats vond. Met 8 eerstejaars zijn wij Eindhoven onveilig gaan maken! Ga de boom in was het thema van onze middagactiviteit: we hebben fantastisch gesurvivald! Nadat iedereen gereed was mochten we gaan en 3 meter de lucht in blijkt hoger dan het klinkt, maar we hebben het overleefd. Daarna zijn we door gegaan voor een fantastisch maal in de Irish Pub van Eindhoven, waar ook cultureel hoogtepuntje Glow niet mocht ontbreken (jaja, wie zag dat aankomen?). Na een kleine kroegentocht hebben we André de buschauffeur gevraagd ons af te gooien bij de Feestboerderij. De kiet is afgebroken, de fusten zijn leeg getrokken, zoals Balagan als geen ander doet. 

Dan komen we nu bij het hoogte punt van deze week! Wij mogen namelijk 5 vrouwen feliciteren met de beste keuze die je kunt maken in je studententijd: ze zijn met een volmondig ja ingegaan op onze uitnodiging om PrèB te worden en ons te versterken! Celina, Eline, Fleur, Sanne en Suzanne: van harte gefeliciteerd en heel veel succes gewenst!

prebs

Wij willen Annaise, Gaby en Linda feliciteren met hun uitnodigingen voor Fame, Conserva en Perplex, ook hun veel succes gewenst in de ontgroening!

Nu staan we midden in de Diësweek, waarin wij Plato mogen feliciteren met alweer de 26e verjaardag! De receptie was een groot succes, wij kijken uit naar het feest, diner en de afsluiter: het gala!

Volgende week zullen onze 5 toppers geïnstalleerd worden, we kijken ernaar uit!

Tot de volgende!