27-01 Januari = feestmaand

De maand januari is alweer bijna voorbij, voor ons was dit misschien nog wel meer een feestmaand dan de maand december! Twee afstudeerfeesten, een lenteborrel en natuurlijk de installatie van onze nieuwe PrèBs, mooier kan het bijna niet worden. De lenteborrel begon als vanouds met een voorstelrondje,

waarna iedereen aan tafel plaats mocht nemen. Met tafelfriet en vooral heel veel snacks werden onze magen goed gevuld, zodat we er weer een tijdje tegen konden. Bij Balagan houdt vrijwel iedereen van spelletjes spelen en wat is een betere manier om elkaar te leren kennen dan dat? Dixit, 30 seconds en een raad spel stonden al snel op tafel. Bij sommige spellen liepen de gemoederen hoog op, niet iedereen begreep elkaar altijd, wat zorgde voor hilarische schouwspelen. Na verschillende manieren te hebben gezien hoe je “Parijs” uitbeeld, was het tijd om de heupen los te gooien in de Boekanier. Met het krat bier op tafel en een vrijwel lege kroeg hebben we gedanst tot sluitingstijd. Twee dagen later mochten wij Mirna en Esmee verwelkomen als nieuwe PrèBs, de nageboorte. Nogmaals gefeliciteerd vrouwen!

Met nog een maand te gaan zijn wij druk bezig met het acquisitie lopen voor de Balagan veiling. Dit jaar gaat de opbrengst naar de stichting Vrienden voor Sijmen. Sijmen is een jongetje van 2 jaar oud met neuroblastoom fase 4. Dat is de verst gevorderde fase van een zeldzame vorm van kinderkanker. De opbrengst van de veiling zal helpen om het gezin van Sijmen naar de VS te brengen, waar hij een speciale behandeling zal ondergaan die zijn overlevingskansen met 20% vergroot. Om dit gezin te helpen hebben wij wat hulp nodig! Mocht je nou nog dingen hebben staan die wij kunnen veilen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Voor meer informatie kun je kijken op www.vriendenvoorsijmen.nl. Alvast bedankt!