05-03 Record veilingopbrengst

Een week na onze veiling zijn we nog steeds niet helemaal bekomen van het bedrag dat we hebben opgehaald voor Vrienden voor Sijmen. Dankzij de Platonen die niet op wisten houden met bieden (en waarschijnlijk dankzij de stufi) hebben we het recordbedrag van €3381,55 opgehaald!

Wij willen iedereen nogmaals bedanken voor het bieden, het overbieden en vooral natuurlijk voor het kopen van allerhande items. Zonder dat alles was het ons niet gelukt om zo’n mooi bedrag op te halen.

Niet kort voor de veiling vierde wij onze 24ste verjaardag, op zaterdag 21 februari was het café van Plato voorzien van slingers, ballonnen, lekker eten en natuurlijk bier. Ook belangrijke ingedriënten voor deze avond, waren spelletjes: met een voetbal kegels om schieten, koekhappen en Weerwolven van Wakkerdam werden gespeeld. Deze avond was ook meteen de laatste avond van Anke en Maxime, zij zijn de dag na de veiling voor een halfjaar vertrokken naar Vilnius, Litouwen. Gelukkig zijn de vliegtickets niet al te duur en zijn veel Balagannekes van plan om een keer langs te komen om Vodka te drinken.