01-05 International Grab a Boob day

Door het uitblijven van de Blato voelen wij ons genoodzaakt jullie te verblijden met onze inzending voor het stukje Disputabel. Helaas is het ook zo dat wij sinds december geen thema meer hebben gekregen om over te schrijven, of een Blato in het algemeen. Daarom hebben wij de vrijheid genomen om zelf een thema te bedenken.

Laat het namelijk net vandaag zo zijn dat het International Grab A Boob Day is! Gezien het feit dat de vrouwen van Balagan genoeg sappigs hebben om in te knijpen zijn dat niet de Boobs waar wij naar op zoek zijn. Volgens thesaurus is een boob namelijk ook een idioot, een sukkel of een douchebag. Dat het overigens duidelijk moge zijn dat wij druk op zoek zijn naar een redactielid van de Blato om die eens lekker stevig vast te pakken. De afgelopen tijd zijn wij genoeg in contact gekomen met diverse boobs, waaronder uiteraard wijzelf. Bij Plato hebben we een hele avond mogen kijken naar een hele serie boobs die voor ons “mochten” “optreden” tijdens Mr. Plato en ook bij de JC Disputentocht waren er boobs in overvloed. Maar we moeten eerlijk blijven, tijdens de Tour Kezour en Bal Masqué hebben wij de hand in eigen boezem gestoken en bleek toch dat wijzelf de grootste boobs van de avond waren. Wij kunnen met enige onzekerheid zeggen dat toch zeker 50% van ons ongeschonden is thuisgekomen, een kleine 30% heeft blijvend letsel. Ieder litteken is een permanente herinnering aan een vergeten avond, laten we het maar enigszins positief bekijken.

Zoals ieder jaar worden er op de DPO borrel 7 boobs naar voren geschoven die volgend jaar het bestuur van Plato mogen vertegenwoordigen, we willen ze graag van harte feliciteren en veel succes wensen! Maar voor ons veel belangrijker is dat wij 3 van onze leden in het zonnetje mogen zetten. Lieke, Robin en Mirna mogen zich met de borst iets toeleggen: zij hebben namelijk hun zwarte shirt mogen ontvangen! Maak jullie borst maar nat vrouwen, er gaat een mooie tijd komen!

Minder fortuinlijk nieuws is dat de sporttoernooien er weer aan komen. Waar wij uitblinken in zonnen, een hoge borst opzetten, sensationele verhalen, creatieve en spontane uitspattingen en de hand naar het gezicht brengen, zijn wij niet echt de helden van het sporttoernooi. Dat we dit jaar een keer de finale mogen halen en niet de boobs van het toernooi zijn.